Jong KNCV postercompetitie

Jong KNCV organiseert elk jaar een posterwedstrijd speciaal voor wo-studenten. Deze wedstrijd vindt sinds 1999 plaats tijdens het PAC-symposium. Het biedt studenten de gelegenheid hun stage- of afstudeerproject te presenteren aan studenten, professoren en bedrijven doormiddel van een poster. Dit jaar zal de wedstrijd een andere vorm aannemen om goed aan te sluiten bij deze digitale editie van het PAC symposium. Het zal gaan om een posterpitch-wedstrijd. Deelnemers kunnen een videopitch insturen, waaruit vervolgens een vakjury een top drie selecteert. Deze mogen hun onderzoek live presenteren op het symposium, waarna het publiek de uiteindelijke volgorde van de top drie zal bepalen. De uiterlijke deadline om je pitch in te sturen is 14 februari!

Ga voor de precieze details naar de website van Jong KNCV:

Donderdag 5 maart 2020 vond de meest recente editie van de posterwedstrijd plaats tijdens het PAC-symposium 'Back to the Furure' aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Winnaars 2020

Prijs Winnaar Universiteit
Eerste Kristel Jagtenberg Universiteit Utrecht
Tweede Roy Steneker Universiteit Leiden
Derde Anissa Haim Universiteit van Amsterdam
Publiek  Stein Overtoom & Kevin Smit Universiteit van Amsterdam

Doelgroep

Wo-studenten die een bachelor of master opleiding biotechnologie, (bio)farmaceutische wetenschappen, levensmiddelentechnologie, life sciences, molecular science & technology, moleculaire(levens)wetenschappen, scheikunde, scheikundige technologie of aanverwante studie volgen.

Prijzen
Met de posterwedstrijd zijn de volgende prijzen te verdienen:

Prijs Bedrag
Eerste prijs € 500,-
Tweede prijs € 250,-
Derde prijs € 150,-

 

Winnaar Jong KNCV posterwedstrijd 2020