Locatie van het PAC-symposium 2017

Het 23e PAC symposium wordt gehouden in Utrecht. De lezingen zullen plaatsvinden op twee locaties die op ongeveer 5 minuten lopen van elkaar liggen. De hoofdlocatie is het Educatorium, aan de Leuvenlaan 19, 3584 CE Utrecht. Hier zullen de plenaire lezingen (in zaal Megaron), de lunch, posterwedstrijd en de borrel zijn. Daarnaast zijn er ook lezingen in het Victor J. Koningsbergergebouw, aan de Budapestlaan 4a-b, 3584 CD Utrecht. Deze lezingen vinden plaats in de zalen Atlas en Pangea op de eerste verdieping. 

Educatorium Victor J. Koningsbergergebouw
Leuvenlaan 19
3584 CE Utrecht
Budapestlaan 4a-b
3584 CD Utrecht

De locaties zijn goed bereikbaar vanaf Utrecht Centraal. Vanaf daar neem je bus 12 (directer) of 28. Je kunt dan het beste uitstappen bij één van de volgende haltes: Heidelberglaan, Padualaan of Botanische Tuinen. Je kunt de button hieronder gebruiken om jouw hele reis te plannen:

 

Dinner - Le Connaisseur

Dit jaar wordt het diner gehouden bij Le Connaisseur. Dit is een gezellig restaurant in het centrum van Utrecht. Vanaf de Uithof pak je bus 28 (richting Vleuterweide via Centrum) en stap je uit bij bushalte Neude. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in als je mee wil eten.

Adres
Oudegracht 59
3511 AD Utrecht

Feest - K-sjot

Dit jaar wordt het feest gehouden in het K-sjot. Dit is een feestkelder gelegen aan de Oudegracht. Het is slechts 5 minuten lopen vanaf Le Connaisseur naar het K-sjot. Het feest duur tot 2:00 en binnen 15 minuten sta je weer op Utrecht Centraal. Het feest is gratis voor alle deelnemers van het symposium. Ook anderen zijn welkom, tegen betaling van slechts € 2,-. 

Adres
Oudegracht 155-157
3511 AK Utrecht